Умови обслуговування і Політика конфіденційності




Політика конфиденційності Doglyad Останне оновлення: 30 вересня 2018 г.

Умови використання сайту

Увага! Перед переглядом цього сайту уважно прочитайте ці умови.
Якщо ви не згодні з цими умовами, не використовуйте цей сайт.

Використання сайту

Сайт doglyad.com (далі «Догляд») дозволяє вам переглядати та

завантажувати матеріали цього сайту (далі «Сайт» doglyad.com) тільки для особистого некомерційного використання, за умови збереження вами всієї інформації про авторське право та інших відомостей про право власності, що містяться у вихідних матеріалах і будь-яких їхніх копіях. Заборонено змінювати матеріали цього Сайту, а також поширювати або демонструвати їх у будь-якому вигляді або використовувати їх будь-яким іншим чином для суспільних чи комерційних цілей. Будь-яке використання цих матеріалів на інших сайтах або в комп'ютерних мережах заборонено.

Відмова від відповідальності

Матеріали та послуги цього сайту надаються «як є» без жодних гарантій. Догляд не гарантує точності та повноти матеріалів, програм і послуг, що надаються на цьому Сайті. Догляд в будь-який час без повідомлення може вносити зміни в матеріали та послуги, що надаються на цьому Сайті, а також у згадані в них продукти та ціни. У разі, якщо матеріали та послуги на цьому Сайті застаріють, Догляд не зобов'язана оновлювати їх. Догляд за жодних обставин не несе відповідальності за будь-які збитки (включно з, але не обмежуючись збитком від втрати прибутку, даних або від переривання ділової активності), що виникли внаслідок використання, неможливості використання або результатів використання цього сайту.

Реєстрація на сайті

Реєструючись на Сайті, ви погоджуєтеся надати достовірну та точну інформацію про себе і свої контактні дані.

У результаті реєстрації ви отримуєте логін і пароль, за безпеку яких ви несете відповідальність. Ви також несете відповідальність за всі дії під вашим логіном і паролем на Сайті. У разі втрати реєстраційних даних ви зобов'язуєтеся повідомити нам про це.

Зворотний зв'язок і коментарі

Звертаючись до нас або залишаючи коментарі на сайті, ви несете відповідальність, що це повідомлення не є незаконним, шкідливим, загрозливим, наклепницьким, суперечить моральним нормам, порушує авторські права, пропагує ненависть і/або дискримінацію людей за расовою, етнічною, статевою, релігійною, соціальною ознаками, містить образи на адресу конкретних осіб або організацій, а також будь-яким іншим чином порушує чинне законодавство України. Ви погоджуєтеся, що будь-яке ваше повідомлення Догляд може видаляти без вашої на те згоди, а також безоплатно використовувати на власний розсуд. Догляд не несе відповідальності за будь-яку інформацію, розміщену користувачами Сайту.

Використання персональних даних

Ми використовуємо різні технології для збирання та зберігання інформації, коли ви відвідуєте сайт Догляд (докладніше про захист і обробку персональних даних). Це може включати в себе запис одного або декількох кукі або анонімних ідентифікаторів. Ми також використовуємо кукі й анонімні ідентифікатори, коли ви взаємодієте з послугами, запропонованими нашими партнерами, як-от рекламні послуги, наприклад, що можуть з'явитися на інших сайтах.

Положення про обробку і захист персональних даних у базах персональних даних, володільцем яких є продавець

Зміст

1. Загальні поняття та сфера застосування.
2. Перелік баз персональних даних.
3. Мета обробки персональних даних.
4. Порядок обробки персональних даних: отримання згоди, повідомлення про права та дії з персональними даними суб’єкта персональних даних.
5. Місцезнаходження бази персональних даних.
6. Умови розкриття інформації про персональні дані третім особам.
7. Захист персональних даних: способи захисту, відповідальна особа, працівники, які безпосередньо здійснюють обробку та/або мають доступ до персональних даних у зв’язку з виконанням своїх службових обов’язків, строк зберігання персональних даних.
8. Права суб’єкта персональних даних.
9. Порядок роботи з запитами суб’єкта персональних даних.
10. Державна реєстрація бази персональних даних.

1. Загальні поняття та сфера застосування.

1.1. Визначення термінів:

база персональних даних — іменована сукупність упорядкованих персональних даних в електронній формі та/або у формі картотек персональних даних;

відповідальна особа — визначена особа, яка організовує роботу, пов’язану із захистом персональних даних при їх обробці, відповідно до закону;

володілець бази персональних даних — фізична або юридична особа, якій законом або за згодою суб’єкта персональних даних надано право на обробку цих даних, яка затверджує мету обробки персональних даних у цій базі даних, встановлює склад цих даних та процедури їх обробки, якщо інше не визначено законом;

Державний реєстр баз персональних даних — єдина державна інформаційна система збору, накопичення та обробки відомостей про зареєстровані бази персональних даних;

загальнодоступні джерела персональних даних — довідники, адресні книги, реєстри, списки, каталоги, інші систематизовані збірники відкритої інформації, які містять персональні дані, розміщені та опубліковані з відома суб’єкта персональних даних.

Не вважаються загальнодоступними джерелами персональних даних соціальні мережі та інтернет-ресурси, в яких суб’єкт персональних даних залишають свої персональні дані (окрім випадків, коли суб’єктом персональних даних прямо зазначено, що персональні дані розміщені з метою їх вільного поширення та використання);

згода суб’єкта персональних даних — будь-яке документоване, добровільне волевиявлення фізичної особи щодо надання дозволу на обробку її персональних даних відповідно до сформульованої мети їх обробки;

знеособлення персональних даних — вилучення відомостей, які дають змогу ідентифікувати особу;

обробка персональних даних — будь-яка дія або сукупність дій, здійснених повністю або частково в інформаційній (автоматизованій) системі та/або в картотеках персональних даних, які пов’язані зі збиранням, реєстрацією, накопиченням, зберіганням, адаптуванням, зміною, поновленням, використанням і поширенням (розповсюдженням, реалізацією, передачею), знеособленням, знищенням відомостей про фізичну особу;

персональні дані — відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована;

розпорядник бази персональних даних — фізична чи юридична особа, якій володільцем бази персональних даних або законом надано право обробляти ці дані.

Не є розпорядником бази персональних даних особа, якій володільцем та/або розпорядником бази персональних даних доручено здійснювати роботи технічного характеру з базою персональних даних без доступу до змісту персональних даних;

суб’єкт персональних даних — фізична особа, стосовно якої відповідно до закону здійснюється обробка її персональних даних;

третя особа — будь-яка особа, за винятком суб’єкта персональних даних, володільця чи розпорядника бази персональних даних та уповноваженого державного органу з питань захисту персональних даних, якій володільцем чи розпорядником бази персональних даних здійснюється передача персональних даних відповідно до закону;

особливі категорії даних — персональні дані про расове або етнічне походження, політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, а також даних, що стосуються здоров’я чи статевого життя.

1.2. Дане Положення обов’язкове для застосування відповідальною особою та співробітниками продавця, які безпосередньо здійснюють обробку та/або мають доступ до персональних даних у зв’язку з виконанням своїх службових обов’язків.

2. Перелік баз персональних даних.

2.1. Продавець є власником наступних баз персональних даних:

  • база персональних даних контрагенти.

3. Мета обробки персональних даних.

3.1. Метою обробки персональних даних у системі є зберігання та обслуговування даних контрагентів, відповідно до статей 6, 7 Закону України «Про захист персональних даних»:.

3.2. Метою обробки персональних даних є забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, надання/ отримання та здійснення розрахунків за придбані товари/послуги відповідно до Податкового кодексу України, Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні».

4. Порядок обробки персональних даних: отримання згоди, повідомлення про права та дії з персональними даними суб’єкта персональних даних.

4.1. Згода суб’єкта персональних даних має бути добровільним волевиявленням фізичної особи щодо надання дозволу на обробку її персональних даних відповідно до сформульованої мети їх обробки. Згода суб’єкта персональних даних може бути надана у наступних формах:

  • документ на паперовому носії з реквізитами, що дає змогу ідентифікувати цей документ і фізичну особу;
  • електронний документ, який має містити обов’язкові реквізити, що дають змогу ідентифікувати цей документ та фізичну особу. Добровільне волевиявлення фізичної особи щодо надання дозволу на обробку її персональних даних доцільно засвідчувати електронним підписом суб’єкта персональних даних.
  • відмітка на електронній сторінці документа чи в електронному файлі, що обробляється в інформаційній системі на основі документованих програмно-технічних рішень.

4.2. Згода суб’єкта персональних даних надається під час оформлення цивільно-правових відносин відповідно до чинного законодавства.

4.3. Повідомлення суб’єкта персональних даних про включення його персональних даних до бази персональних даних, права, визначені Законом України «Про захист персональних даних», мету збору даних та осіб, яким передаються його персональні дані здійснюється під час оформлення цивільно-правових відносин відповідно до чинного законодавства.

4.4. Обробка персональних даних про расове або етнічне походження, політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, а також даних, що стосуються здоров’я чи статевого життя (особливі категорії даних) забороняється.

5. Місцезнаходження бази персональних даних.

5.1. Вказані у розділі 2 цього Положення бази персональних даних знаходяться за адресою продавця.

6. Умови розкриття інформації про персональні дані третім особам.

6.1. Порядок доступу до персональних даних третіх осіб визначається умовами згоди суб’єкта персональних даних, наданої володільцю бази персональних даних на обробку цих даних, або відповідно до вимог закону.

6.2. Доступ до персональних даних третій особі не надається, якщо зазначена особа відмовляється взяти на себе зобов’язання щодо забезпечення виконання вимог Закону України «Про захист персональних даних» або неспроможна їх забезпечити.

6.3. Суб’єкт відносин, пов’язаних з персональними даними, подає запит щодо доступу (далі — запит) до персональних даних володільцю бази персональних даних.

6.4. У запиті зазначаються:

  • прізвище, ім’я та по батькові, місце проживання (місце перебування) і реквізити документа, що посвідчує фізичну особу, яка подає запит (для фізичної особи — заявника);
  • найменування, місцезнаходження юридичної особи, яка подає запит, посада, прізвище, ім’я та по батькові особи, яка засвідчує запит; підтвердження того, що зміст запиту відповідає повноваженням юридичної особи (для юридичної особи — заявника);
  • прізвище, ім’я та по батькові, а також інші відомості, що дають змогу ідентифікувати фізичну особу, стосовно якої робиться запит;
  • відомості про базу персональних даних, стосовно якої подається запит, чи відомості про володільця чи розпорядника цієї бази;
  • перелік персональних даних, що запитуються;
  • мета запиту.

6.5. Строк вивчення запиту на предмет його задоволення не може перевищувати десяти робочих днів з дня його надходження.

Протягом цього строку володілець бази персональних даних доводить до відома особи, яка подає запит, що запит буде задоволене або відповідні персональні дані не підлягають наданню, із зазначенням підстави, визначеної у відповідному нормативно-правовому акті.

Запит задовольняється протягом тридцяти календарних днів з дня його надходження, якщо інше не передбачено законом.

6.6. Усі працівники володільця бази персональних даних зобов’язані додержуватися вимог конфіденційності щодо персональних даних та інформації щодо рахунків у цінних паперах та обігу цінних паперів.

6.7. Відстрочення доступу до персональних даних третіх осіб допускається у разі, якщо необхідні дані не можуть бути надані протягом тридцяти календарних днів з дня надходження запиту. При цьому загальний термін вирішення питань, порушених у запиті, не може перевищувати сорока п’яти календарних днів.

6.8. Повідомлення про відстрочення доводиться до відома третьої особи, яка подала запит, у письмовій формі з роз’ясненням порядку оскарження такого рішення.

6.9. У повідомленні про відстрочення зазначаються:

  • прізвище, ім’я та по батькові посадової особи;
  • дата відправлення повідомлення;
  • причина відстрочення;
  • строк, протягом якого буде задоволене запит.

6.10. Відмова у доступі до персональних даних допускається, якщо доступ до них заборонено згідно із законом.

6.11. У повідомленні про відмову зазначаються:

  • прізвище, ім’я, по батькові посадової особи, яка відмовляє у доступі;
  • дата відправлення повідомлення;
  • причина відмови.

6.12. Рішення про відстрочення або відмову із доступі до персональних даних може бути оскаржено до уповноваженого державного органу з питань захисту персональних даних, інших органів державної влади та органів місцевого самоврядування, до повноважень яких належить здійснення захисту персональних даних, або до суду.

7. Захист персональних даних: способи захисту, відповідальна особа, працівники, які безпосередньо здійснюють обробку та/або мають доступ до персональних даних у зв’язку з виконанням своїх службових обов’язків, строк зберігання персональних даних.

7.1. Володільця бази персональних даних обладнано системними і програмно-технічними засобами та засобами зв’язку, які запобігають втратам, крадіжкам, несанкціонованому знищенню, викривленню, підробленню, копіюванню інформації і відповідають вимогам міжнародних та національних стандартів.

7.2. Відповідальна особа організовує роботу, пов’язану із захистом персональних даних при їх обробці, відповідно до закону. Відповідальна особа визначається наказом Володільця бази персональних даних.

Обов’язки відповідальної особи щодо організації роботи, пов’язаної із захистом персональних даних при їх обробці зазначаються у посадовій інструкції.

7.3. Відповідальна особа зобов’язана:

  • знати законодавство України в сфері захисту персональних даних;
  • розробити процедури доступу до персональних даних співробітників відповідно до їхніх професійних чи службових або трудових обов’язків;
  • забезпечити виконання співробітниками Володільця бази персональних даних вимог законодавства України в сфері захисту персональних даних та внутрішніх документів, що регулюють діяльність Володільця бази персональних даних щодо обробки і захисту персональних даних у базах персональних даних;
  • розробити порядок (процедуру) внутрішнього контролю за дотриманням вимог законодавства України в сфері захисту персональних даних та внутрішніх документів, що регулюють діяльність Володільця бази персональних даних щодо обробки і захисту персональних даних у базах персональних даних, який, зокрема, повинен містити норми щодо періодичності здійснення такого контролю;
  • повідомляти Володільця бази персональних даних про факти порушень співробітниками вимог законодавства України в сфері захисту персональних даних та внутрішніх документів, що регулюють діяльність Володільця бази персональних даних щодо обробки і захисту персональних даних у базах персональних даних у термін не пізніше одного робочого дня з моменту виявлення таких порушень;
  • забезпечити зберігання документів, що підтверджують надання суб’єктом персональних даних згоди на обробку своїх персональних даних та повідомлення вказаного суб’єкта про його права.

7.4. З метою виконання своїх обов’язків відповідальна особа має право:

  • отримувати необхідні документи, у тому числі накази й інші розпорядчі документи, видані Володільцем бази персональних даних , пов’язані із обробкою персональних даних;
  • робити копії з отриманих документів, у тому числі копії файлів, будь-яких записів, що зберігаються в локальних обчислювальних мережах і автономних комп’ютерних системах;
  • брати участь в обговоренні виконуваних ним обов’язків організації роботи, пов’язаної із захистом персональних даних при їх обробці;
  • вносити на розгляд пропозиції щодо покращення діяльності та вдосконалення методів роботи, подавати зауваження та варіанти усунення виявлених недоліків у процесі обробки персональних даних;
  • одержувати пояснення з питань здійснення обробки персональних даних;
  • підписувати та візувати документи в межах своєї компетенції.

7.5. Працівники, які безпосередньо здійснюють обробку та/або мають доступ до персональних даних у зв’язку з виконанням своїх службових (трудових) обов’язків зобов’язані дотримуватись вимог законодавства України в сфері захисту персональних даних та внутрішніх документів, щодо обробки і захисту персональних даних у базах персональних даних.

7.6. Працівники, що мають доступ до персональних даних, у тому числі, здійснюють їх обробку зобов’язані не допускати розголошення у будь-який спосіб персональних даних, які їм було довірено або які стали відомі у зв’язку з виконанням професійних чи службових або трудових обов’язків. Таке зобов’язання чинне після припинення ними діяльності, пов’язаної з персональними даними, крім випадків, установлених законом.

7.7.Особи, що мають доступ до персональних даних, у тому числі, здійснюють їх обробку у разі порушення ними вимог Закону України «Про захист персональних даних» несуть відповідальність згідно законодавства України.

7.8. Персональні дані не повинні зберігатися довше, ніж це необхідно для мети, для якої такі дані зберігаються, але у будь-якому разі не довше строку зберігання даних, визначеного згодою суб’єкта персональних даних на обробку цих даних.

8. Права суб’єкта персональних даних.

8.1. Суб’єкт персональних даних має право:

  • знати про місцезнаходження бази персональних даних, яка містить його персональні дані, її призначення та найменування, місцезнаходження та / або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника цієї бази або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
  • отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані, що містяться у відповідній базі персональних даних;
  • на доступ до своїх персональних даних, що містяться у відповідній базі персональних даних;
  • отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи зберігаються його персональні дані у відповідній базі персональних даних, а також отримувати зміст його персональних даних, які зберігаються;
  • пред’являти вмотивовану вимогу із запереченням проти обробки своїх персональних даних органами державної влади, органами місцевого самоврядування при здійсненні їхніх повноважень, передбачених законом;
  • пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником цієї бази, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
  • на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
  • звертатися з питань захисту своїх прав щодо персональних даних до органів державної влади, органів місцевого самоврядування, до повноважень яких належить здійснення захисту персональних даних;
  • застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних.

9. Порядок роботи з запитами суб’єкта персональних даних.

9.1. Суб’єкт персональних даних має право на одержання будь-яких відомостей про себе у будь-якого суб’єкта відносин, пов’язаних з персональними даними, без зазначення мети запиту, крім випадків, установлених законом.

9.2. Доступ суб’єкта персональних даних до даних про себе здійснюється безоплатно.

9.3. Суб’єкт персональних даних подає запит щодо доступу (далі — запит) до персональних даних володільцю бази персональних даних.

У запиті зазначаються:

  • прізвище, ім’я та по батькові, місце проживання (місце перебування) і реквізити документа, що посвідчує особу суб’єкта персональних даних;
  • інші відомості, що дають змогу ідентифікувати особу суб’єкта персональних даних;
  • відомості про базу персональних даних, стосовно якої подається запит, чи відомості про володільця чи розпорядника цієї бази;
  • перелік персональних даних, що запитуються.

9.4. Строк вивчення запиту на предмет його задоволення не може перевищувати десяти робочих днів з дня його надходження.

9.5. Протягом цього строку володілець бази персональних даних доводить до відома суб’єкта персональних даних, що запит буде задоволене або відповідні персональні дані не підлягають наданню, із зазначенням підстави, визначеної у відповідному нормативно-правовому акті.

9.6. Запит задовольняється протягом тридцяти календарних днів з дня його надходження, якщо інше не передбачено законом.

10. Державна реєстрація бази персональних даних.

10.1. Державна реєстрація баз персональних даних здійснюється відповідно до статті 9 Закону України «Про захист персональних даних».





Це Положення про конфіденційність пояснює і інформує вас про те що Doglyad буде використовувати ваші персональний дані.

 Це Положення про конфіденційність застосовується для інформації, яку ми збираємо і використовуємо, коли ви використовуєте наші веб-сайти, мобільні додатки та інші онлайн-продукти і послуги або коли ви іншим чином спілкуєтеся з нами. Ця заява про конфіденційність не поширюється на веб-сайти, додатки або служби, на які ви можете перейти через нашу сторінку.

Ми можемо змінювати це Положення про конфіденційність час від часу. Якщо ми внесемо зміни, ми повідомимо вас. Якщо ми внесемо суттєві зміни в цю заяву, ми надамо вам повідомлення або отримаємо згоду щодо таких змін, які можуть знадобитися чинним законодавством. Ми рекомендуємо вам ознайомитися з Законом про конфіденційність, коли ви використовуєте послуги наших партнерів або іншим чином спілкуєтеся з нами. конфіденційності.

Збір інформації

Інформація, яку ми збираємо, залежить від того, як ви взаємодієте з нами, з послугами, які ви використовуєте, і з виборами, які ви робите. Ми збираємо і обробляємо інформацію про вас з вашої згоди і / або в разі необхідності надавати продукти і послуги, які ви використовуєте, використовуючи наш сайт для управління своїм бізнесом або використання послуг, що надаються на нашому сайті виконавцями (догсіттерамі і тп), виконуєте наші договірні і юридичні зобов'язання, захищаєте безпеку наших даних і клієнтів або виконуєте інші законні інтереси.

Ми збираємо інформацію про вас по-різному, коли ви використовуєте наш веб-ресурс, включаючи інформацію, яку ви надаєте безпосередньо, інформацію, зібрану автоматично, і сторонні джерела даних.

Інформація, яку ви надаєте нам

Ми збираємо інформацію, яку ви надаєте нам безпосередньо. Наприклад, ми збираємо інформацію, коли ви створюєте обліковий запис, публікуєте або резервуєте лістинг, робите платіж, пишете відгук, спілкуєтеся з іншими користувачами через нашу Платформу або берете участь в будь-яких інших інтерактивних функціях Сервісів. Ми також збираємо інформацію, коли ви берете участь в конкурсі, просуванні або опитуванні, подаєте заявку на роботу, спілкуєтеся з нами через сторонні сайти соціальних мереж, запитуєте підтримку клієнтів або іншим чином спілкуєтеся з нами. Типи інформації, яку ми можемо збирати, включають базову інформацію користувача (наприклад, ваше ім'я, адресу електронної пошти, поштову адресу, номер телефону, фотографії, підлогу і дату народження); інформація про домашніх тварин (наприклад, порода, вік, фотографії, ветеринар і статус імунізації); податкову інформацію (включаючи соціальне забезпечення, страхування, паспортні та особисті дані або ідентифікаційний номер платника податків для постачальників послуг) і будь-яку іншу інформацію, яку ви вважаєте за краще надавати (в тому числі зміст будь-яких повідомлень, які ви відправляєте і отримуєте через Служби).

Ми також можемо збирати і зберігати у нас інформацію про платежі,і платіжні карти таку як тип платіжної картки, термін дії та частина номера вашої платіжної карти; проте ми не зберігаємо і не отримуємо доступ до повних номерами платіжних карт, так як всі транзакції обробляються нашими сторонніми платіжними процесорами. Якщо ви є Постачальником послуг, ми і наші сторонні платіжні процесори також можемо зібрати певну інформацію про виплату платежів, щоб заплатити вам за послуги з догляду за домашніми тваринами, які ви надаєте через службу Doglyad.

Якщо ви є Постачальником послуг, ми і наші незалежні постачальники послуг також можемо збирати певну особисту інформацію від вас для перевірки вашої особистості або проведення фонової перевірки. В Україні на додаток до інформації, яку ми збираємо для налаштування вашого профілю, наш сторонній постачальник послуг збирає ваш номер соціального страхування для проведення перевірки., Так само наш сторонній постачальник послуг збирає вашу фотографію і зображення вашого паспорта, державного посвідчення особи або водійські права , щоб підтвердити вашу особу.

У деяких випадках ми також можемо збирати інформацію, яку ви надаєте про інших, наприклад, коли ви відправляєте листа електронною поштою на один з ваших особистих контактів, використовуючи наші Послуги. У цьому випадку ми будемо використовувати цю інформацію виключно для виконання вашого запиту, а не для відправки рекламних повідомлень іншим користувачам.

Коли вас попросять надати інформацію, ви можете відмовитися. Але якщо ви вирішите не надавати інформацію, необхідну для певних продуктів або функцій, ці продукти або функції можуть бути недоступні або функціонувати не правильно.

Інформація, яку ми збираємо автоматично при використанні послуг

Коли ви отримуєте доступ або використовуєте наші Послуги, ми автоматично збираємо інформацію про вас в тому числі:

  • Інформація про журналі: ми збираємо інформацію про вашому використанні Сервісів, включаючи тип використовуваного браузера, час доступу, перегляд сторінок перш ніж перейти до наших послуг.
  • Інформація про пристрій. Ми збираємо інформацію про комп'ютері або мобільному пристрої, який ви використовуєте для доступу до наших послуг, включаючи апаратну модель, операційну систему і версію, унікальні ідентифікатори пристроїв і інформацію про мобільної мережі
  • Інформація про місцезнаходження. Ми можемо збирати інформацію про місцезнаходження вашого пристрою кожен раз, коли ви отримуєте доступ або використовуєте певні функції наших мобільних додатків або іншим чином погоджуєтеся на збір цієї інформації. Для отримання додаткової інформації див. Нижче розділ «Ваш вибір».
  • Інформація, зібрана за допомогою файлів cookie та інших технологій відстеження. Ми використовуємо різні технології для обслуговування наших Послуг та збору інформації, включаючи файли cookie і веб-маяки (в сукупності «Cookies»). Більшість браузерів налаштовані на прийом файлів cookie. Щоб дізнатися більше про те, як ми використовуємо Cookies та як управляти вашими уподобаннями, ознайомтеся з нашою політикою Cookie.

Інформація, яку ми збираємо з інших джерел

Ми також можемо отримати інформацію з інших джерел і об'єднати це з інформацією, яку ми збираємо через наші Послуги. Наприклад, ми можемо збирати інформацію про вас від третіх осіб, включаючи, але не обмежуючись, постачальників списків розсилки, партнерів, з якими ми пропонуємо спільні брендові послуги або брати участь в спільних маркетингових заходах, агентствах, які проводять фонові перевірки і загальнодоступні джерела. Крім того, при створенні або вході в свій обліковий запис через сайт в соціальних мережах у нас буде доступ до певної інформації з цього сайту, наприклад, ваше ім'я, інформація про обліковий запис і списки друзів відповідно до процедур авторизації, визначеними таким сайтом соціальних мереж ,

Використання інформації

Ми можемо використовувати інформацію про вас для різних цілей, як пояснюється в цій декларації про конфіденційність або розкритому вам в зв'язку з нашими Сервісами, в тому числі:

  • Надавати, підтримувати та вдосконалювати наші Послуги;
  • Сприяти і обробляти транзакції і відправляти вам відповідну інформацію, включаючи підтвердження бронювання та оплати, а також податкову документацію (при необхідності);
  • Включити зв'язок між вами і іншими користувачами Сервісів;
  • Відправляти вам технічні повідомлення, поновлення, попередження про безпеку і підтримку і адміністративні повідомлення;
  • Відповідайте на свої коментарі, питання і запити і надавайте обслуговування клієнтів;
  • Включити посередництво в суперечках між користувачами Сервісів;
  • Спілкуйтеся з вами про продукти, послуги, пропозиції, рекламних акціях, винагороди та події, пропонованих Doglyad і іншими, і надавайте новини та інформацію, які, на нашу думку, будуть вам цікаві;
  • Моніторинг та аналіз тенденцій, використання і дій в зв'язку з нашими Сервісами;
  • виявляти, розслідувати і запобігати шахрайські операції і інші незаконні дії і захищати права і власність Ровера і інших осіб;
  • Персонализировать і вдосконалювати Сервіси і надавати рекламу, контент або функції, відповідні призначеним для користувача профілів або інтересам;
  • Сприяти конкурсам, лотереях і рекламних акцій, а також обробляти і доставляти записи і винагороди;
  • Зв'яжіть або об'єднаєтеся з інформацією, яку ми отримуємо від інших, щоб допомогти зрозуміти ваші потреби і надати вам кращий сервіс; а також
  • Виконуйте будь-яку іншу мету, описану для вас під час збору інформації.

Обмін інформацією

Ми можемо передавати третім особам інформацію про вас, включаючи ваші особисті дані і повідомлення, в такий спосіб чи інакше, як описано в цьому Законі про конфіденційність:

  • Коли ви робите або приймаєте замовлення, певна інформація ділиться між власником домашньої тварини і домашнім тваринам, включаючи імена, адреса власника домашньої тварини, інформацію про домашніх тварин і будь-яку іншу інформацію, яку ви вирішили розділити через Послуги;
  • Коли ви входите і берете участь в інтерактивних областях наших Послуг (наприклад, коли ви створюєте профіль користувача або пишете відгук), певна інформація про вас може доступний широкому загалу, наприклад, ваше ім'я, фотографія, доступність (якщо ви є Постачальником послуг) і місцем розташування;
  • з постачальниками, консультантами та іншими постачальниками послуг, яким необхідний доступ до такої інформації для виконання роботи від нашого імені;
  • У відповідь на запит інформації, якщо ми вважаємо, що розкриття інформації відповідає або потрібна будь-яким чинним законодавством, регулюванням або судовим процесом;
  • Якщо ми вважаємо, що ваші дії не узгоджуються з нашими призначеними для користувача угодами або політиками або для захисту прав, власності або безпеки Doglyad, його співробітників, користувачів (включаючи їх домашніх тварин) або громадськості;
  • У зв'язку або під час переговорів про будь-якому злиття, продажу активів компанії, фінансування, придбання, вибуття, банкрутство, розпуск або іншій угоді або виробництві, пов'язаної з продажем, передачею або позбавленням всієї або частини нашого бізнесу або активів інша компанія;
  • Між і між ровером і нашими нинішніми та майбутніми батьками, афілійованими особами, дочірніми компаніями та іншими компаніями, що знаходяться під загальним контролем і правом власності; а також
  • З вашої згоди або за вказівкою.

Ми також можемо передавати агрегированную або відкликати інформацію





Можливості спільного використання

Послуги можуть пропонувати функції спільного доступу та інші інтегровані інструменти (такі як кнопка «Like» Facebook), які дозволяють вам ділитися інформацією, які ви приймаєте з нашого Сервісу або з другіг носіями, і навпаки. Використання вами таких функцій дозволяє обмінюватися інформацією з друзями або громадськістю в залежності від налаштувань, які ви встановлюєте, з об'єктом, що надає функцію спільного доступу. Для отримання додаткової інформації про мету і обсязі збору і обробки інформації в зв'язку з функціями обміну такими даними, будь ласка, ознайомтеся з політиками конфіденційності організацій, які надають ці функції.

Рекламні та аналітичні послуги, що надаються іншими

Ми можемо дозволяти іншим надавати послуги аналітики і / або надавати рекламні оголошення від нашого імені через Інтернет. Ці організації можуть використовувати Cookies для збору інформації про вашому використанні наших веб-сайтів і сторонніх сайтів. Щоб дізнатися більше про те, як ці сторонні користувачі використовують Cookies і як управляти вашими уподобаннями, ознайомтеся з нашою політикою Cookie. Зверніть увагу: якщо ви відмовитеся від сторонніх рекламних файлів cookie, ви як і раніше будете бачити онлайн-оголошення, але вони не будуть персоналізовані.

Безпека

Doglyad приймає розумні заходи, спрямовані на захист інформації про вас від втрати, крадіжки, неправильного використання та несанкціонованого доступу, використання, розкриття, зміни та знищення.

Передача і розміщення інформації

Інформація, яку ми збираємо, може зберігатися та оброблятися в вашому регіоні, в Україні або в будь-якій країні, де ми або наші філії, дочірні компанії або постачальники послуг підтримуємо послуги. Місця обробки вибираються для ефективної роботи, підвищення продуктивності та створення надмірності для захисту інформації в разі збою або іншої проблеми. Ми вживаємо заходів, спрямовані на те, щоб інформація, яку ми збираємо відповідно з цією заявою, оброблялася відповідно до положень цього заяви і застосовним законодавством, де б інформація не знаходилася.

Ми передаємо інформацію з Європейської економічної зони і України в інші країни, деякі з яких не були визначені Європейською комісією чи Україною для забезпечення адекватного рівня захисту даних. Коли ми це робимо, ми використовуємо різні правові механізми, включаючи контракти, для забезпечення ваших прав і захисту. Щоб дізнатися більше про рішення Європейської комісії щодо адекватності захисту інформації, натисніть тут.

збереження інформації

Ми зберігаємо інформацію до тих пір, поки це необхідно для забезпечення продуктів і виконання запитаних вами транзакцій або для інших важливих цілей, таких як дотримання наших юридичних зобов'язань, вирішення спорів і дотримання наших угод. Оскільки ці потреби можуть відрізнятися для різних типів інформації в контексті різних продуктів, фактичні періоди зберігання можуть значно відрізнятися на основі таких критеріїв, як очікування або згоду користувачів, чутливість інформації, доступність автоматизованих елементів управління, які дозволяють користувачам видаляти інформацію, і наші юридичні або договірні зобов'язання.

Інформація про місцезнаходження

Коли ви вперше встановлюєте або запускаєте будь-які з наших мобільних додатків, які збирають інформацію про місце, вас попросять дати згоду на збір цієї інформації цієї заявки. Ми вимагаємо, щоб інформація про місцезнаходження використовувала певні функції наших Послуг, тому, якщо ви не згодні з цією колекцією, ви не можете використовувати ці функції. Якщо ви спочатку погоджуєтеся з нашою колекцією інформації про місцезнаходження, ви можете в будь-який момент зупинити збір цієї інформації, змінивши налаштування на своєму мобільному пристрої. Якщо ви це зробите, деякі функції наших мобільних додатків більше не будуть працювати. Ви також можете зупинити нашу колекцію інформації про місцезнаходження, виконавши стандартний процес видалення, щоб видалити всі наші мобільні додатки з вашого пристрою.

Повідомлення електронної пошти

Ви можете вибрати, чи хочете ви отримувати маркетингові повідомлення від Doglyad, оновивши настройки «Повідомлення» в розділі «Настройки учётной записи» в своем онлайн-профиле Doglyad (эти параметры недоступны в приложении). Якщо ви отримуєте маркетингові листи і хочете відмовитися від них, ви також можете зробити це, натиснувши кнопку «Скасувати підписку» у цих листах. Якщо ви відмовляєтеся від отримання маркетингових листів, ми все одно можемо відправити вам пов'язані з обслуговуванням електронні листи, такі як дані про вашу обліковий запис або поточні ділові відносини, а також опитування або інші інформаційні повідомлення, які можуть мати свій метод скасування підписки.

Повідомлення про мобільні повідомлення / попередження

З вашої думки ми можемо надіслати push-уведомлення або сповіщення на ваш мобільний пристрій. Ви можете відключити ці повідомлення будь-коли, змінюючи налаштування повідомлень на своєму мобільному пристрої. Однак, якщо ви є Постачальником послуг, деякі служби або служби домашніх тварин можуть вимагати, щоб ви приймаєте повідомлення або сповіщення про мобільні додатки. Якщо ви не хочете отримувати ці повідомлення або попередження, то, крім настроюваних повідомлень на мобільному пристрої, ви повинні відмовитися від надання таких послуг або використання таких функцій.

Додаткова інформація про прийняття надісланих повідомлень та повідомлень Постачальники послуг наведені в Умовах обслуговування, що застосовуються до вашого місця розташування (або як повідомляється вам в іншому місці через службу Doglyad).

Текстові повідомлення

Як дозволено діючим законодавством, ми можемо направити на ваш мобільний телефон маркетингові та / або службові текстові повідомлення. Ви можете відмовитися від отримання деяких або всіх цих повідомлень, оновівши настройки «Повідомлення» в розділі «Настройки учётной записи» в своем онлайн-профиле Doglyad (эти настройки недоступны в приложении). Однак, якщо ви є Постачальником послуг, деякі служби або служби домашніх тварин можуть вимагати, щоб ви отримували повідомлення, пов'язані з обслуговуванням, за текстом. Якщо ви не хочете отримувати ці текстові повідомлення, пов'язані з обслуговуванням, то в доповнення до налаштування настроюваних повідомлень ви повинні відмовитися від надання таких послуг або використання таких функцій. Додаткова інформація про необхідність прийому текстових повідомлень, наданих Постачальниками послуг, наведена в Умовах обслуговування, що застосовуються до вашого місця розташування (або як ви повідомили в іншому місці через службу Doglyad).

Європейські права на захист даних

Якщо обробка інформації про вас підпадає під дію закону про захист даних Європейського Союзу та України, у вас є певні права щодо цього інформації:

  • Ви можете запросити доступ до інформації та її усунення;
  • Якщо будь-яка автоматична обробка інформації спирається на вашу думку або договір з вами, ви маєте право передавати або отримати копію своєї інформації в зручному і портативному форматі;
  • Якщо обробка інформації ґрунтується на вашому згоді, ви можете будь-коли скасувати погодження на майбутню обробку;
  • Ви можете заперечувати або отримати обмеження на обробку інформації за певних обставин; а також
  • Для жителів України ви можете надіслати нам конкретні вказівки щодо використання вашої інформації після вашої смерті